STABILITATEA ŞI EXPERIENŢA NE DUC MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRĂ!

nyitolapTERMEKEKRO   nyitolapjavfelujRO  webshop 

Fer-Vill Romania

cegunkrol

De 13 ani ne străduim să rezolvăm problemele pe care clienţii noştri ni le pun în faţă. Partea electrică a unei maşini pare a fi la prima vedere doar o mică parte a reparaţiilor auto, dar devine foarte importantă atunci când maşina nu porneşte sau dacă alternatorul nu mai încarcă. Piaţa componentelor precum şi reparaţia maşinilor prinde cu totul alt contur faţă de cel de acum 15 ani. Este tot mai complicată şi mai complexă fiecare intervenţie asupra părţii electrice al autoturismului.

Numărul componentelor a crescut, materialele de montaj şi reparaţie cuprind tot mai multe componente mici. Este necesar să acumulăm tot mai multe cunoştinţe tehnice, superficialitatea neavănd nici cel mai mic loc în această branşă. Până şi releele şi punţile de diode se aseamănă foarte mult între ele, măsurătorile exacte făcând cu adevărat diferenţa. Noi venim cu aceste cunoştinţe. Ne-am schimbat şi noi, împreună cu tehnologia şi am învăţat zi de zi proprietăţile noilor componente. Ne străduim să întelegem şi să explicăm clienţilor noştri principiile de funcţionare ale componentelor puse în vânzare. Pe lângă piesă dăm clientului şi informaţia.

Nu putem să nu luăm în considerare şi buzunarul clientului, de aceea trebuie să ajungem la acel raport de preţ-calitate în care clientul pleacă mulţumit.

Ultimul electromotor "dinozaur" , are aproape 100 de ani, a ieşit de pe linia de recondiţionare al uzinei noastre din Budapesta acum cateva luni. Alternatoare comandate prin calculatorul de bord al autoturismului iasă cu zecile în fiecare zi de pe liniile de recondiţionare. Oameni bine pregătiţi, echipamente de măsură şi testare de ultimă oră, sunt implicaţi să scoată un ansamblu perfect funţional odată ce intră în reparaţie. Ţinem pasul cu tehnologia, dar nu dăm deoparte nici provocările din trecut, fie că este vorba de ansamble de pe autoturisme, vapoare sau utilaje.


FER-VILL Romania © 2015-2019 All rights reserved.