STABILITATEA ŞI EXPERIENŢA NE DUC MAI APROAPE DE DUMNEAVOASTRĂ!

nyitolapTERMEKEKRO   nyitolapjavfelujRO  webshop 

  • Acasă
  • Noutăţi
  • Sisteme TPMS, foarte uşor de montat şi compatibil cu originalul

Sisteme TPMS, foarte uşor de montat şi compatibil cu originalul

thumb tpms-5 1Ştiţi ce este un sistem TPMS?

Dacă încă nu ştiaţi, vă arătăm noi. TPMS , adică Tire Pressure Monitoring System, este sistemul de verificare al presiunii aerului din roţi. Acest dispozitiv măsoară tot timpul presiunea aerului din cauciucuri şi în cazul în care se pierde presiunea, dispozitivul trimite mesaj de eroare la bordul autoturismului.

Normele europene prevăd obligativitatea folosirii acestor sisteme începând cu 01.11.2014 pentru toate autoturismele aflate în circulaţie şi care sunt dotate din fabrica cu softul necesar monitorizări. De asemene, în cazul maşinilor dotate din fabrică cu acest sistem, la verificarea tehnică periodică, aceşti senzori trebuie să fie funcţionali.

Din fericire există un furnizor pentru aceşti senzori care a pus în circulaţie un produs recunoscut, acceptat şi certificat drept original care poate fi uşor adaptat fiecărui tip de autoturism. Montarea şi punerea în funcţiune a acestor sisteme nu necesită nici un effort suplimentar, aceşti senzori fiind capabili să recunoască calculatorul autoturismului şi să se autoinstaleze prin softul acestora.

Toate aceste produse TPMS le puteţi găsi la noi la un preţ mult mai bun decât cel de fabrică, împreună cu documentaţia de instlare şi granţia acestora.


FER-VILL Romania © 2015-2019 All rights reserved.